Atelier Rebul

 

Atelier Rebul Istanbul lijn
Het home body en skin-care merk Atelier Rebul vestigde zich in 1895 vanuit Parijs als eerste apotheker in Istanbul. Vanaf nu heeft ook Nederland een Showroom binnen brandstudio met dit prestigieus Merk.

Het 125 jaar oude merk wat zijn farmaceutische kennis met Arabische essentiële oliën combineert is dé expert in parfums, huid- en lichaamsverzorging. Zo zijn al de producten van natuurlijke oorsprong en parabenenvrij. Atelier Rebul kan op die manier perfect voldoen aan de moderne behoeften en de hoogste individuele eisen van vandaag.

Atelier Rebul biedt vele retail mogelijkheden; van een productgroep in uw winkel, shop in shop concept tot aan een totaal franchise winkel concept.  Een voorbeeld hiervan is de Atelier Rebul store op de korte gasthuis straat 2 te Antwerpen, en medio Augustus 2020 zal de 1e mono brand store te Amsterdam open gaan.  Brandstudio verzorgt de gehele opzet van het merk in Nederland, inkoop en marketing tot aan het trainen van personeel en het opzetten van Mono brand stores.

Atelier Rebul store Antwerpen

Voor hotels, restaurants en overige leisure locaties brengen wij passende oplossingen om uw gasten een zo aangenaam mogelijke ervaring te kunnen bieden.

 

Atelier Rebul inkoop voor Nederland gaat via onze showroom te Amsterdam.

 

Wij nodigen u van harte uit om Atelier Rebul te komen beleven.

 

meer informatie,  www.atelierrebul.nl