A.Kjaerbede

A.Kjærbede eyewear.logo.bold.black

A.Kjaerbede is een Deens zonnebrillen merk, opgericht in 2018 met als gedachtegang dat een kwalitatief hoogstaande zonnebril ontworpen vanuit een simplistische maar gedetailleerd Scandinavisch design niet de hoofdprijs hoeft te kosten.

De inspiratie van A.Kjaerbede komt uit de meest vooraanstaande en sterkste mode trends , gecombineerd met verfijnde details wat samen een exclusief geheel vormt.

Binnen de collectie is er keus uit maar liefst 175 opties bestaande uit in een scala aan verschillende looks in diverse kleuropties. Alle brillen bieden de hoogste zon stralingsbescherming UV400, zijn CE gerectificeerd en hebben kras bestendige Poly Carbonate glazen, inclusief 2 jaar garantie.

Het unieke is dat een Akjaerbede zonnebril maar 29,95 kost.

A.Kjaerbede heeft reeds 250+ verkoop punten in Nederland en Belgie bij diverse mode en lifestyle boutiques, weidewinkels en sneaker zaken.

Accessoires  zijn meer als ooit tevoren belangrijk voor die extra verkoop in de winkel, het grote voordeel is dat deze artikelen geen uitverkoop kennen en all year round verkocht kunnen worden. Wij bieden diverse display mogelijkheden aan, om het merk binnen de juiste omgeving te kunnen presenteren.

  • Retailprijs €29,95
  • All season re-order via B2B
  • Voorraadhoudend
  • diverse instore display mogelijkheden